Za harmoniko:Diatonična
Regija:Celje z okolico
Lokacije učenja:Laze pri Velenju, Lateindorf (A), Leibnitz (A)
Uspehi učencev:Primož Zvir - svetovni prvak 2009
Nejc Pačnik - svetovni prvak 2015
Ustanovljena:1993

Cena šolske ure (30 min) je 22 € (z ddv).
Cena šolske ure (60 min) je 22 € (z ddv), vendar sta prisotna dva učenca, vsak v svojem prostoru.

Pri učenju diatonične harmonike so najbolj pomembne prve osnove! Prednosti GŠ Goter so tradicija in izkušnje, številne zmage in uspehi naših učencev odlična prstna tehnika, točnost skladb, poudarek na igranju basov, ter najnovejši pristopi s pomočjo računalnika VSLN. V Glasbeno šolo Goter se lahko vpišete kadarkoli med letom!

Sistem poučevanja je v GŠ Goter že od leta 1997 takšen, da sta v eni uri (60 min) 2 učenca, ki sta v različnih prostorih in se med sabo ne slišita. Prvi učenec pa ima v času ko učim drugega, v miru ponoviti vajo in utrditi snov, kar je seveda velika prednost!
Harmoniko poučujem že 30 let in v tem času sem osvojil veliko glasbenih in pedagoških izkušenj. Učenje poteka brez uporabe notnega zapisa, kar pomeni, da učenec pesem ali določeno vajo ponavlja tako dolgo, dokler si s pomočjo svojega posluha vsega preprosto ne vtisne v spomin. Vsak učenec začetnik pa si lahko pomaga tudi s priročnikom 1. stopnje šole Goter ali z računalniškem programom VSLN, ki ima kar 13 težavnostnih stopenj!

Cena
22 € / uro

Robert Goter s.p.

Laze 3 c, 3320 Velenje

Že od: 1993



Prodajate ali kupujete harmoniko?

Objavite vaš brezplačen oglas še danes!