Midi

TOTTER MIDI

Regija:Ljubljana z okolico
 
TOTTER MIDI je podjetje z dolgo družinsko tradicijo, povezano s harmonikami. Začetki segajo v daljne leto 1924, ko se je Anton Železnik začel učiti za glasbilarja. Leta 1995 je njegov vnuk  Marijan Totter ustanovil podjetje TOTTER MIDI d.o.o., s sedežem v glasbenem mestu Mengeš.
 

V podjetju imamo lasten razvoj in proizvodnjo ter vgrajujemo elektroniko za akustične harmonike. Poleg prepoznavnih TOTTER MIDI in MIKROFONSKIH sistemov smo izdelali nov produkt – vrhunski zvočni modul SONATTER.

 

Svetovna novost so patentirane funkcije TOTTER MIDI KVINTET®, TOTTER MIDI KITARIST® in AKTIVNI PREKLOP® inštrumentov. So plod vrhunske razvojne ekipe harmonikarjev, elektronikov in glasbilarjev. Samo z njimi lahko povsem enostavno in popolnoma profesionalno posnemate zven narodnozabavnega ansambla.

Prisotni smo na slovenskem tržišču, kjer je doma narodnozabavna glasba, prek poslovnih partnerjev tudi v tujini. Smo prejemniki vrste nagrad za kakovost in inovativnost produktov. Največji odziv je bil z mednarodnih glasbenih sejmov v Frankfurtu in Moskvi. Kar nekajkrat smo kot edini razstavljavec iz Slovenije med svetovno konkurenco postali posnemanja vredni. TOTTER MIDI nudi harmonikarjem elektroniko od ideje do rešitve vse pod eno streho.

 

S profesionalnostjo, kompetencami, najnovejšo tehnologijo in vlaganjem v razvoj, si prizadevamo za položaj vodilnega na področju midi sistemov za vse vrste harmonik.

Cena
Po dogovoru

TOTTER MIDI

Muljava 6, 1234 Mengeš



Prodajate ali kupujete harmoniko?

Objavite vaš brezplačen oglas še danes!